Design By Sandra Hammarström

Denna blogg kommer jag använda för att visa upp mina kreationer jag gör. Främst korsetter och lackkläder.

1780-tals stays

Publicerad 2012-12-30 19:38:10 i Korsetter

Nu har äntligen min 1780-tals stays fått i sej skenor, fick sprätta en del sömmar och göra om då vissa kanaler va för trånga. Nu ska jag påbörja det otacksamma arbetet att bandkanta hela... Men, sen är det bara öljetter kvar sen klart!

Klänning klar!

Publicerad 2012-12-28 20:51:40 i Allmänt

Nu är lillasysters klänning klar! Grönt mjukt skotsrutigt tyg, livdelen fodrad med svart bomullstyg. Grönt satinband i midjan och dolt blixtlås bak. Riktigt söt blev den, och mönsterpassningen blev kanon!
 
 
 
 

Klänning åt lillasyster

Publicerad 2012-12-28 18:49:00 i Allmänt

Det går framåt med klänningen åt min lillasyster Mikaela, det är bara dragkedja mittbaksöm och fållningen kvar nu! Den blir jättesöt! Här nedan får ni ett smakprov på hur den kommer att se ut.
 
 
 

Full rulle

Publicerad 2012-12-20 15:33:03 i Allmänt

Känns som det är full rulle i syrummet nu! Håller på med en julklapp, plus att jag fick feeling att sy en klänning åt min lillasyster på snart 3 år :) Har även tänkt sy stolsdynor till stolarna i stallet, men det får bli i mellandagarna eller nått då jag inte hinner innan jul. Bilder på julklappen kommer sen, och även på klänningen! Har även köpt världens sötaste rosa trikåtyg med dalahästar på, som lillasyster ska få ett nattlinne av.

Har förresten köpt lite nya korsettyger, så bra att man kan köpa stuvar, blir så mycket billigare då!

Om

Min profilbild

Sandra

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela